Μην πάρεις φακελάκι - Μην δώσεις φακελάκι

Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2007

Κάηκε ο Υμηττός

Δεν έχουν τον θεό τους κάποιοι ανευθυνοϋπεύθυνοι. Κάηκε ο Υμηττός ??!!!!! αυτά δεν γίνονται. Υπάρχει σαφής ανικανότητα στον επιχειρησιακό τομέα. Δεν είναι αποδεκτό σε καμία περίπτωση ένα τέτοιο συμβάν. Πολύ θα ήθελα να ακούσω τι θα βρουν να δικαιολογηθούν. Τι μένει; Να καεί και ο Εθνικός κήπος αφού κάηκε ο Υμηττός γιατί όχι και ο Εθνικός κήπος άσε που θα ανοίξει και ο ορίζοντας.

Αυτά είναι θέματα που πρέπει να κριθούν με εκλογές, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Που πρέπει να φτάσουμε δηλαδή για να ιδρώσει το αυτί κάποιων. Έλεος έλεος έλεος και ξανά έλεος.

Πραγματικά δεν ξέρω πώς να περιγράψω την ανικανότητα της πολιτείας να περιφρουρήσει τέτοιας σημασία αλσύλλια. Γιατί ο Υμηττός είναι αλσύλλιο δεν είναι δάσος. Ένα αλσύλλιο όμως που δεν μπορούσε να καεί. Δεν είναι στου διαόλου την μάνα , έχει δρόμους ,διάφορα δίκτυα και αποτελούσε σημείο αναφοράς για όσους ζούνε στην Αττική.

Αν κινδύνευε; Φυσικά κινδύνευε στον μέγιστο βαθμό από όλες τις αιτίες που προκαλούν πυρκαγιές, ανθρωπογενής και μη. Αυτός που το διαχειρίζεται λοιπόν πρέπει να πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Που σημαίνει ακαριαίο εντοπισμό οποιασδήποτε εστίας μεγέθους δύο τσιγάρων και παραπάνω. Πόσο κοστίζει; Οπωσδήποτε λιγότερο από το να καεί. Επίσης απαιτεί ακαριαία παρουσία δυνάμεων κατάσβεσης . Γίνεται; Βεβαίως γίνεται, είναι μέσα στην Αθήνα, λίγο σωστά στοχευμένο σχεδιασμό ήθελε, μέσα υπάρχουν προσωπικό υπάρχει αλλά κάηκε. Και θα βγουν κάποιοι να πουν ότι είχαμε πολλά συμβάντα και είχαν διασπαστεί οι δυνάμεις και αρλούμπες και αρλούμπες…………..

Ο Υμηττός έχει τέτοια αξία και τόσο μικρό μέγεθος που θα έπρεπε να έχει εσωτερικό δίκτυο νερού που θα άνοιγε αυτόματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Κατά τα άλλα προστατεύουμε το περιβάλλον και κουραφέξαλα , στα π@π@ρια τους το έχουν γραμμένο και το περιβάλλον και εμάς

2 σχόλια:

Antonios Politakis είπε...

Για σου Δασολόγε Γιάννη(όχι δημοσιος υπάλληλος είπαμε). Ωραίο το Μπλοκ σου το έβαλα να ενημερώνομαι όποτε έχεις κάνα νέο να μας πεις για το περιβάλλον. Α ντε και εις Υγεία

Υ.Γ Το Word Verification γιατι το έχεις?

Γιάννης Αρ είπε...

Δεν το κατάλαβα πως είναι ενεργοποιημένο

Το βγάζω αμέσως